a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Mark Mieras Kinderen scheppen hun eigen brein

Mark mieras kinderen scheppen hun eigen brein

Mark Mieras geeft een lezing: Kinderen scheppen hun eigen brein

Mark Mieras geeft lezing in Barontheater Opende

Donderdag 21 september 20.00 uur

Opnieuw een lezing!
Op de Dag van de Gastouder, donderdag 21 september komt niemand minder dan de bekende Nederlands wetenschapsjournalist Mark Mieras naar het Noorden!
GOB inZicht organiseert ook dit jaar weer een lezing en deze is opnieuw gratis voor de bij inZicht aangesloten gastouders!
In 2022 was Steven Pont te gast in het Barontheater.

Mark Mieras is neuropsycholoog en gespecialiseerd in hersenontwikkeling. Hij is onder andere bekend door zijn bestsellers ‘Ben ik dat?’ en ‘Liefde’ en is een bevlogen en veel gevraagd spreker.

Kinderen scheppen hun eigen brein

Kinderen leren veel meer dan volwassenen denken. En dat doen ze in een razend tempo. Kruip samen met wetenschapsjournalist Mark Mieras in het hoofd van een kind en ontdek hoe hun hersencellen zichzelf organiseren. En hoe je daar als gastouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten of andere professionals een sleutelrol in kunt spelen.

Leren draait om plezier, beweging, nieuwsgierigheid en zelf ontdekken. Dat vraagt om een veilige, maar ook stimulerende en dus niet risicoloze speelomgeving. En om aandachtige en speelse interactie. Kinderen breng je groot met plezier, aandacht en vertrouwen.

Tickets voor lezing Mark Mieras

Voor gastouders van GOB inZicht is de ticket gratis. Anderen bestellen een ticket voor € 20,- p.p. en deze is verkrijgbaar door onderstaand formulier in te vullen.

Je ontvangt dan de betalingsgegevens. Zodra je betaling binnen is, ontvang je jouw digitale ticket, gekoppeld aan je naam. OP=OP!

Ook naar deze boeiende lezing van Mark Mieras Kinderen scheppen hun eigen brein?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

    Aantal gewenste tickets: