a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
header gastouders Westerkwartier peutervoetjes over treintjes

Gastouder worden bij GOB inZicht?

Gastouder worden bij inZicht

Denk je er over na om gastouder te worden bij GOB inZicht?
Maak dan kennis met de visie van GOB inZicht via deze video!

Welkom bij inZicht!

Team inZicht bestaat uit drie enthousiaste professionals en samen staan we klaar om gastouders te ontzorgen.

Opstarten en ondersteunen

Gastouders die net starten onder de vlag van inZicht ontvangen volop informatie en ondersteuning vanuit inZicht. Naast een werkmap en een professioneel gevelbord krijgen gastouders ook de gelegenheid tot een eigen promotiepagina op onze website. Indien gewenst ondersteunen we het opzetten van PR acties op Social Media.

Scholing en Bijeenkomsten

Nieuwe gastouders komen terecht in een actief team van collega gastouders. Inzicht biedt diverse bijeenkomsten, cursussen en thema-avonden en gelegenheid tot onderlinge uitwisseling. Zoals bijvoorbeeld EHBO bij kinderen, Tink training en Meldcode Kindermishandeling. Verder ook Gezonde Kinderopvang en Gordon training en meer.

Financiën en Belastingen

Freelance gastouders worden door inZicht uitbetaald na het digitaal aanleveren van de gewerkte uren. Vervolgens factureren wij de ouders. Freelance gastouders hoeven dus niet te wachten op het geld tot de ouders de factuur hebben betaald. Een hele zorg minder voor de Freelance gastouders!

Zelfstandig ondernemende Gastouders

Voor ‘Zelfstandig ondernemende Gastouders‘ heeft de belastingdienst specifieke regels. Zelfstandig ondernemende Gastouders kunnen bij inZicht terecht voor begeleiding en ondersteuning. Diana van der Kooi is de vraagbaak voor zowel gastouders als ouders. Je kunt bij haar terecht voor bijvoorbeeld facturen, uitbetalingen, belasting en kinderopvangtoeslag.
Gastouders ontvangen jaarlijks de Gastouderbrochure. Hierin staat alle informatie rondom financiën en de belastingen.

Coaching en begeleiding

De twee pedagogisch consulenten hebben een flinke dosis ervaring en kennis in huis. Hierdoor kunnen wij de gastouders met raad en daad bijstaan. Lees meer over het team op onze voorstelpagina.

Persoonlijk contact

Er is altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek, een telefoontje, een vraag of een luisterend oor. InZicht investeert graag in een goede onderlinge samenwerking.

Wet & Regelgeving

InZicht is aangesloten bij de Branche Organisatie Kinderopvang en actief lid van de adviesraad gastouderopvang. Daardoor zijn we altijd op de hoogte van actuele wet- en regelgeving.

Gastouder worden bij GOB inZicht?

Gastouder worden bij GOB inZicht? We komen graag persoonlijk langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Tot gauw!