a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Lezing Hechting Steven Pont

We hebben weer een lezing: Steven Pont met ‘Hechting’. Mis het niet!

Steven Pont geeft lezing in Barontheater Opende

Donderdag 19 september 20.00 – 21.30 uur

Het smaakte naar meer na het succes van de lezing Zelfbeeld van Steven Pont. De bekende Nederlandse ontwikkelings-psycholoog en systeemtherapeut komt wederom op uitnodiging van GOB inZicht en Gordontraining Noord Nederland naar het Noorden!

Steven Pont schrijft columns en boeken over opvoeding, het gezin en de ontwikkeling van kinderen. Hij heeft een vaste, wekelijkse column in het Parool en het Algemeen Dagblad en heeft gewerkt aan verschillende televisieprogramma’s. Steven heeft een visie gebaseerd op twee invalhoeken: de (ontwikkelings-) psychologie, die gedrag meer vanuit het individu beschrijft en de systeemtheorie, die  juist het belang van de sociale omgeving meer benadrukt.

Laat je inspireren door zijn meeslepende manier van vertellen over de ontwikkeling van kinderen. Deze avond vertelt hij over hechting van kinderen:

“Eén van de belangrijkste ontwikkelingstaken van een jong kind is om een veilige hechtingsstijl te ontwikkelen. Door die veilige hechting durven kinderen op latere leeftijd bijvoorbeeld eerder hechte banden met anderen op te bouwen. Met hun partner en hun eventuele kinderen.

Toch lukt dat niet bij zo’n één op de drie kinderen in Nederland. Die ontwikkelen tijdens hun jeugd een onveilige hechtingsstijl en dat heeft consequenties voor hun latere leven. Juist daarom is het goed om hier eens met z’n allen wat langer bij stil te staan. Welke hechtingsstijlen zijn er bijvoorbeeld en hoe verhogen we de kansen dat een kind zich veilig hecht”.

“Het zijn belangrijke onderwerpen voor belangrijke mensen”

Tickets bestellen voor lezing Hechting Steven Pont

Voor gastouders van GOB inZicht zijn de ticket gratis. Anderen bestellen een ticket voor € 20,- p.p. inclusief een kopje koffie/thee en vrije zitplaats en deze is verkrijgbaar door onderstaand formulier in te vullen.

Je ontvangt dan de betalingsgegevens. Zodra jouw betaling binnen is, ontvang je jouw digitale ticket, gekoppeld aan jouw naam. Let op: vorig jaar waren de tickets snel uitverkocht en Vol is vol…

We kijken uit naar opnieuw een volle theaterzaal en succesvolle avond.
Ken jij gastouders, pedagogisch medewerksters, of andere professionals die interesse hebben? Stuur gerust deze uitnodiging door aan mensen die ook geïnteresseerd kunnen zijn.

Hartelijke groet Grietje Bouma en Nienke Nijdam.

Mis het niet: lezing Hechting van Steven Pont

Jong kind wil veilige hechtingsstijl

Ook naar deze boeiende lezing over het proces van hechting bij kinderen?

Reserveer dan hieronder het aantal gewenste tickets! Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

    Aantal gewenste tickets: