a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
workshops voor gastouders Nienke Nijdam

Workshops voor gastouders met Nienke Nijdam

Nienke over haar 'nieuwe winkeltje'

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij GOB inZicht en wat bevalt me dat goed! Net zoals de gastouders een rijke speelomgeving aan de gastkinderen bieden, biedt Grietje mij eveneens een ‘rijke speelomgeving’.

Bijeenkomsten met informatie die aansluit bij professie en opvang.

workshops voor gastouders sensomotorisch spel

Nienke verzorgt bijeenkomsten, workshops en trainingen

Ik krijg tijd en ruimte om verder te ontwikkelen waar ik goed in ben en waar ik heel veel werkplezier uit haal: het ontwikkelen en geven van interactieve bijeenkomsten, workshops en trainingen. Maar ook het maken van een thema-nieuwsbrief geeft me veel voldoening alsook een pedagogisch onderwerp in een informatieve slideshow of een lekker leesbaar artikel gieten.

Want daar hebben gastouders behoefte aan! Bijeenkomsten met informatie die aansluiten bij hun professie en opvang. Soms ‘hangt’ de gastouderopvang er een beetje naast. Wordt vaker het woord pedagogisch medewerkster genoemd, dan gastouder. Zijn voorbeelden vaak toegespitst op kinderdagverblijven in plaats van op de kleinschaligheid van een gastouderopvang.

Collega’s ontmoeten en ervaringen uitwisselen tijdens een workshop

Gastouder zijn is een belangrijke job. Mensen met een hart vol liefde voor de gastkinderen staan elke dag weer klaar om de gastkinderen een fijne dag te bezorgen. Dagelijks werken ze in hun eentje, maar tijdens een bijeenkomst kunnen ze hun collega’s ontmoeten en ervaringen uitwisselen aan de hand van het thema van die bijeenkomst.

Wat hebben we een plezier gehad bij de avond over senso-motoriek, lekker met het scheerschuim kliederen. Maar ook de zeven avonden over de ‘Taal- en interactievaardigheden’ heeft bijgedragen aan de kwaliteit van hun gastouderopvang.

Doordat ik sinds 2010 trainingen geef, heb ik inmiddels de ervaring om een bijeenkomst tot een gezellig succes te maken. Ik weet precies wat er speelt bij gastouders en dat is een groot voordeel! Ik hoop dan ook dat ik aan veel meer gastouders van collega-bureaus, boeiende thema-bijeenkomsten, workshops en trainingen mag geven!

Boek ook een workshop voor gastouders

Ook gastouder worden bij GOB inZicht?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

 

    Misschien interesseert dit blog je ook