a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Contact

  Kinderen spelen buiten kinderopvang Huize Roezemoes

  Huize Roezemoes

  Hennie Luyendijk, Kastanjelaan 25, Grijpskerk

  “Veiligheid, Geborgenheid en Autonomie.”

  Gastouder Hennie Luyendijk over haar kinderopvang

  Hennie Luyendijk, gastouder Grijpskerk gastouderbureau inZichtIk heet Hennie Luyendijk.
  De kinderen worden opgevangen in Huize Roezemoes.
  Samen met mijn man, boer Bert, heb ik 3 volwassen kinderen en een pleegdochter. Ook hebben we 2 poezen en 2 konijnen.
  Samen met mijn man, boer Bert en pleegdochter Marieke woon ik in een kindvriendelijk huis in Grijpskerk aan de Kastanjelaan 25.

  De kinderen die ik opvang zijn in de leeftijd van 0-4 jaar. Zo kan ik mij aanpassen aan de slaapschema’s van de kinderen. Ik hoef geen rekening te houden met schooltijden, het brengen en halen van de kinderen naar school.

  Ons huis is een fijn huis met voldoende speelruimte en gezellige speelhoekjes. Ook is er een omheinde tuin met een schommel, glijbaan, speelhuisje en zandbak om in te spelen. Voor de kinderen is er een eigen slaapruimte.

   

  Peuter speelgoed gastouderopvang Huize Roezemoes

  Peuter speelgoed gastouderopvang bij Huize Roezemoes

  Al 25 jaar met plezier en passie

  Ondertussen ben ik al 25 jaar gastouder en doe ik het werk nog steeds met heel veel plezier en passie. Ik ben graag creatief bezig, iets wat je terug ziet in mijn opvang. Verven, kleien, smeren met scheerschuim en plakken doe ik graag met de kinderen.
  Vroeger heb ik de opleiding Kinder/ Jeugdverzorging gevolgd, daarna ben ik de verpleging in gegaan. Toen ik zelf kleine kinderen kreeg, was werken als gastouder in Huize Roezemoes een ideale combinatie.

   

  Peuters knutselen Grijpskerk gastouderopvang Huize Roezemoes

  Knutselen naar het seizoen met peuters

  Ik wil de kinderen een plek bieden waar ze zich in alle rust en eigenheid kunnen ontwikkelen tot een uniek en vrij mens. Ieder kind moet de kans krijgen om te zijn wie hij of zij is. Mijn streven is dat een kind zich bij mij net zo op zijn gemak voelt als thuis. Ik ben van mening dat kinderen zich alleen kunnen ontwikkelen wanneer ze in een omgeving zijn waarin ze zich veilig en gewenst voelen. Het is mijn bedoeling de kinderen zoveel mogelijk echte ervaringen mee te geven. Door vrij te spelen, veel buiten te zijn (vies worden mag!) en te kliederen kunnen kinderen spelenderwijs ontdekken en leren.

  Meer weten? Bekijk mijn Website!

  gastouderopvang Huize Roezemoes Grijpskerk Hennie Luyendijk GOB inZicht