a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

GOB INZICHT EN GOB SAMSAM GAAN SAMENWERKEN

Goed nieuws! Gastouderbureau inZicht en Gastouderbureau SamSam gaan de krachten bundelen. Vanaf 1 april gaan beide bureaus een verrijkende samenwerking aan om elkaar te versterken. inZicht en SamSam zijn ‘gelijk gestemd’, we delen dezelfde visie op gastouderopvang, zijn beiden kleinschalig en sterk geworteld in eigen regio.

Door deze samenwerking wordt onze speelruimte alleen maar groter en kleurrijker. De vertrouwde kwaliteit die jullie van ons gewend zijn, blijft natuurlijk behouden, maar samen kunnen we nog meer bieden. Sterk los van elkaar en nog sterker samen. Kleinschaligheid behouden qua organisatie doen we samen!

Krachtig team van 6 professionals

Een inspirerende combinatie van ervaring, talent en kennis van twee gedreven teams met professionals, zorgt ervoor dat we elkaar aanvullen en versterken op nieuwe, creatieve manieren. InZicht + SamSam = een krachtig team van 6 professionals. Deze samenwerking is weer een nieuw hoofdstuk waar we vol enthousiasme gaan ontdekken welke mogelijkheden deze extra speelruimte met zich meebrengt. Samen gaan we op avontuur en creëren nieuwe kansen die beide gastouderbureaus ten goede komen.

VERTROUWD MET GOB SAMSAM

De teams van inZicht en SamSam kennen elkaar goed als fijne collega’s binnen de intervisiegroep van gastouderbureaus in Noord Nederland. Voor Grietje voelt het zelfs als een warm welkom terug in het netwerk van SamSam, waar ze eerder ruim vier jaar heeft gewerkt (2006-2010). Het bestaande vertrouwen legt een solide basis voor deze samenwerking en geeft ons de energie om nieuwe mogelijkheden te verkennen.

UIT DE OUDE DOOS

Uit de oude doos Grietje bij GOB SamSam

GOB SAMSAM GAAT GOB INZICHT INHUREN

Voor gastouderbureau inZicht is de samenwerking een aangename toegevoegde waarde omdat SamSam ons zal inschakelen voor specifieke taken.
Voor onze gastouders en ouders verandert er niets en het team van inZicht blijft ongewijzigd. We blijven net zo betrokken, betrouwbaar en bereikbaar als altijd, iets waar we enorm trots op zijn. Deze kracht van inZicht gaan we delen met SamSam, waar nodig en mogelijk.

VOORDEEL VAN POWERPLAY

Met deze samenwerking creëren we het voordeel van powerplay: als organisatie de mogelijkheid hebben om een extra speler in te zetten maakt ons veerkrachtiger, flexibeler en de stabiliteit vermindert onze eventuele kwetsbaarheid als team. Het voelt als een stap in de juiste richting!

SAMENWERKING MET GOB SAMSAM IN DE PRAKTIJK

Van het organiseren van bijeenkomsten, trainingen, EHBO-avonden tot het verzorgen van nieuwsbrieven, het behoort allemaal tot onze taken. Door deze samen aan te pakken, kunnen we efficiënter werken en nog beter inspelen op de actuele wet- en regelgeving in onze sector. Elk gastouderbureau is actief binnen haar eigen werkgebied, en samen zullen we elkaar ondersteunen en versterken waar mogelijk.

GOB Samsam en inZicht teams

GOB SamSam: Monique Tebbe, Ria Storm en Martzen Akkerman en team inZicht Grietje, Nienke en Diana.

KENNISMAKEN MET GOB SAMSAM

Wil je nader kennis maken met GOB SamSam? Lees dan deze brief waarin het team van Samsam zich aan je voorstelt.

Natuurlijk nemen we onze achterban mee in dit inspirerende ‘samenwerkingsavontuur’ en delen we onze ervaringen en nieuwe kansen met de gastouders en ouders. inZicht zijn we tenslotte samen!

Team Gastouderbureau SamSam stelt zich voor

Gastouderbureaus bundelen krachten voorstellen

Gastouderbureaus bundelen krachten: Team SamSam stelt zich voor