a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

De Dag van de Gastouder 2021

Knuffeldekens Dag van de Gastoude 2021

Team inZicht ‘on tour’

Ook dit jaar was Team inZicht ‘on tour’ op de derde donderdag in september, dat is namelijk de Dag van de Gastouder!

Ieder jaar is het best wel een uitdaging om een leuke actie te verzinnen. We zoeken steeds naar iets passends zodat we de gastouders welverdiend in het zonnetje kunnen zetten.
Zo proberen we ieder jaar een keer ‘on tour’ te gaan om de gastouders te verrassen met een leuke attentie. Daarnaast organiseren we ieder jaar een gezellige bijeenkomst.

De Corona maatregelen maakten dat we elkaar de afgelopen tijd minder vaak zagen. Het was daarom tijd om elkaar weer te zien, dus wij gingen ‘on tour’!

Voorpret

Dit keer hebben wij een attentie gekozen die voor behaaglijkheid en geborgenheid zorgt.
Heerlijk comfortabel en knus met een deken op de bank, even een fijn moment voor jezelf.
Zo gebeurde het dus dat wij midden in de zomervakantie op kantoor de knuffeldekens aan het inpakken waren!
Een leuke kaart erbij en daarmee stond alles op tijd klaar voor september.

Inpakken Dag van de Gastoude 2021

Goedemorgen gastouders!

Al vroeg in de ochtend ontvingen alle gastouders van GOB inZicht een berichtje. We hebben speciaal voor de Dag van de Gastouder 2021 een vrolijk filmpje laten maken: “InZicht komt naar je toe vandaag!” ❯

On Tour

Na het doorsturen van het bericht gingen we op pad. Met de auto’s vol vrolijk ingepakte dekens voor zo’n 50 gastouders. We hebben alle gastouders persoonlijk bezocht. En wat was het fijn om elkaar weer te zien! Wat was het goed om weer even bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

Mooi ook om te zien dat onze drie kernwaarden ook op deze dag weer als vanouds krachtig aanwezig waren; Persoonlijk, Betrokken en Betrouwbaar.

Enthousiast

Om het feestelijke van de Dag van de Gastouder 2021 te benadrukken, kregen de gastouders van GOB inZicht een attentie. De heerlijk zachte knuffeldekens werden enthousiast ontvangen en gelijk in gebruik genomen!
Bedankt iedereen voor de hartelijke ontvangst en jullie enthousiasme!

Blij knuffeldeken Dag van de Gastoude 2021