a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
advertentie inZicht 12,5 jubileum

12½ jarig jubileum inZicht

12,5 jarig jubileum high tea

Feestelijke High Tea

Een 12½ jarig jubileum is iets om trots op te zijn en vraagt om een feestje met slingers, lekkers en vooral gezelligheid. De gastouders waren op zaterdag 1 april uitgenodigd door GOB inZicht en Van der Kooi Administraties in het sfeervolle Bakkerscafé van Bakkerij Jager in Grijpskerk voor een goed verzorgde High Tea. Wat een verwennerij!

We vierden ons 12½ jarig jubileum met de gastouders bij inZicht

12½ jarig jubileum

De eerste 12½ jaar zijn voorbij gevlogen voor Gastouderbureau inZicht. Vanaf de start in 2010 is er een unieke samenwerking met Van Der Kooi Administraties. Deze bundeling van ervaring en kennis is een ijzersterke combinatie gebleken en maakt dat GOB inZicht staat voor kwaliteit met een professioneel team. Samen met een enthousiast team van gastouders bieden wij opvang aan zo’n 250 kinderen in het grensgebied van Groningen/Drenthe/Friesland. Kernwaarden die bij inZicht belangrijk zijn in de werkwijze en bedrijfsvoering zijn BBB: Betrokken, Betrouwbaar en Bereikbaar.

Uitnodiging 12 jarig jubileum inZicht
slingers zijn tekeningen van kinderen inZicht

Kinderen maakten versiering voor ons jubileum feestje

De kinderen hebben de versiering voor ons jubileum feestje verzorgd!
In het geheim hebben de kinderen hun eigen gastouder getekend, wat een bijzondere verrassing voor alle gastouders. Het Bakkerscafé was prachtig versierd met een slinger vol lichtjes en vrolijk gekleurde tekeningen. Een wel hele speciale slinger vol met collages, tekeningen, foto’s en lieve woorden! Zo gingen alle gastouders na afloop naar huis met de prachtige kunstwerken, speciaal door de kinderen voor hen gemaakt. Mooier kan niet!

Drie gastouders ook al 12½ jaar samen met GOB inZicht

Drie gastouders werken inmiddels ook al 12½ jaar samen met GOB inZicht. Gastouders Renske Beute uit Grootegast, Jannie Kluiver uit Aduard en Lydia van der Laan uit Oldehove zijn vanaf de start van het gastouderbureau actief onder de vlag van inZicht. Zij werden terecht even extra in het zonnetje gezet met een vrolijke bos bloemen als een welgemeend dankjewel namens team inZicht. Gastouders zijn de professionals waarmee wij nauw samenwerken, zij verzorgen de dagelijkse opvang voor de kinderen. Opvang is huiselijke sfeer waar rust, ruimte en respect (RRR) drie belangrijke aspecten zijn. Een fijne plek waar je welkom bent en nog voldoende tijd en aandacht is voor de kinderen.

onderling vertrouwen is de basis

Onderling vertrouwen vormt de basis

Team inZicht is trots op de samenwerking met onze fijne groep gastouders en we gaan met enthousiasme en vertrouwen op naar een volgend jubileum. De klik tussen gastouderbureau en gastouder is belangrijk voor een goede onderlinge samenwerking. Onderling vertrouwen vormt de basis, inZicht zijn we tenslotte samen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en op zoek naar meer informatie? Kijk op onze website www.gobinzicht.nl en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking, wij ontmoeten jou graag!

Groepsfoto

groepsfoto-12-jarig-jubileum-inzicht