• Social Media

Kinderopvang Villa Plezier – Lianne Stroobosscher – Burum

Date: november 8, 2021 Author: adminSpectra Categories: Gastouders voorstellen

 

Kinderopvang Burum Villa Plezier Lianne Stroobosscher

Gastouder Lianne over haar kinderopvang

Jouw naam

Mijn naam is Lianne Stroobosscher-Hamstra.

Jouw bedrijfsnaam

Mijn kinderopvang heet Villa Plezier en ik werk met GOB inZicht.

Heb je kinderen, partner, dieren?

Samen met mijn vriend Sander hebben we een dochter, Yara. Yara is geboren in april 2020.
We hebben een poes, Nola.

Waar staat Villa Plezier

We wonen aan de rand van het mooie Burum, gemeente Noardeast-Fryslân in Friesland. We kijken uit op de schotels.
Bij de buren staan koeien en schapen in het weiland. Altijd wat te zien.

Kinderopvang Villa Plezier binnen buiten spelen

Wat voor ervaring en hobby’s heb je?

Ik heb in totaal 14 jaar in de kinderopvang gewerkt. De laatste 13 jaar was ik werkzaam bij het Speelhuis in Grijpskerk. Hier heb ik gewerkt met de leeftijden van 0 tot 12 jaar.
In oktober 2021 ben ik gastouder geworden.

Hobby’s, ja die heb ik ook. Ik volleybal in Grijpskerk, al meer dan 20 jaar.
En in de winter mag ik graag een weekje naar de sneeuw om te gaan skiën.

Waarom ben je gastouder geworden?

Ik heb tijdens mijn werk op het kinderdagverblijf veel wisselingen in het personeel meegemaakt. Kinderen reageren hierop. Huilen bij afscheid, moeilijk hun draai vinden enz.
Door dit zelf te ervaren met mijn eigen dochter, was de koek voor mij op.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen een vast gezicht zien i.p.v elke maand een nieuw.
Dus het moment dat ik ontslag nam, was de keus voor mij snel gemaakt. Wat ik 13 jaar daar heb gedaan kan ik ook thuis, alleen dan met stabiliteit en rust.
En tot op de dag van vandaag ben ik superblij met deze beslissing.

Herfstknutsels van kinderopvang Villa Plezier

Wat is je doelgroep; 0-4, 0-12 of 4-12

De kinderen die ik nu opvang hebben de leeftijd van 0-4 jaar.

Wat is heb jij kinderen te bieden?

Ik wil de kinderen een plek bieden waar ze zich veilig en gehoord voelen. Ze zichzelf kunnen ontplooien, ieder op een eigen manier. Kinderen mogen tenslotte zijn wie ze zijn, de één is hier sneller in en de ander daar in. Stimuleren en belonen waar nodig.

Welke voorzieningen zijn aanwezig?

In huis is er bij Kinderopvang Villa Plezier genoeg speelgoed aanwezig. Van boeken tot constructie materiaal. Een kleine ballenbak met 300 ballen. Een kast vol met knutselmateriaal, spelletjes, puzzels enz.

Buiten staat een trampoline die in de grond gegraven zit, een speeltoestel met schommels en een glijbaan. Er zijn meerdere auto’s en fietsen waar ze kilometers mee kunnen afleggen. Zelf heb ik een bolderkar aangeschaft zodat we ook lange wandelingen kunnen maken. En natuurlijk mag een zandbak niet ontbreken.

Villa Plezier gastouder opvang Burum

Als je drie woorden mag zeggen, wat vind je dan de belangrijkste voor een kind om zich goed te kunnen ontwikkelen?

Veiligheid, geborgenheid en autonomie.


Terug

Onze website maakt gebruik van cookies (Google Analytics en Social Media). Als u doorgaat met het gebruik van deze website, of als u klikt op "Accepteren", gaat u akkoord met ons Cookie en Privacybeleid.   Meer informatie ❯

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten