• Social Media

Gastouderopvang Huize Roezemoes – Grijpskerk

Date: januari 20, 2021 Author: adminSpectra Categories: Gastouders voorstellen

 

gastouderopvang Huize Roezemoes Grijpskerk Hennie Luyendijk GOB inZicht

Gastouder Hennie Luyendijk over haar kinderopvang

Jouw naam
Ik heet Hennie Luyendijk.

Jouw bedrijfsnaam
De kinderen worden opgevangen in Huize Roezemoes.

Heb je kinderen, partner, dieren?
Samen met mijn man, boer Bert, heb ik 3 volwassen kinderen en een pleegdochter. Ook hebben we 2 poezen en 2 konijnen.

Waar staat Huize Roezemoes?
Samen met mijn man, boer Bert en pleegdochter Marieke woon ik in een kindvriendelijk huis in Grijpskerk aan de Kastanjelaan 25.

Kinderen spelen buiten kinderopvang Huize Roezemoes

 
 
Wat voor ervaring en hobby’s heb je?
Ondertussen ben ik al 25 jaar gastouder en doe ik het werk nog steeds met heel veel plezier en passie. Ik ben graag creatief bezig, iets wat je terug ziet in mijn opvang. Verven, kleien, smeren met scheerschuim en plakken doe ik graag met de kinderen.

Waarom ben je gastouder geworden?
Vroeger heb ik de opleiding Kinder/ Jeugdverzorging gevolgd, daarna ben ik de verpleging in gegaan. Toen ik zelf kleine kinderen kreeg, was werken als gastouder in Huize Roezemoes een ideale combinatie.

Wat is je doelgroep; 0-4, 0-12 of 4-12
De kinderen die ik opvang zijn in de leeftijd van 0-4 jaar. Zo kan ik mij aanpassen aan de slaapschema’s van de kinderen. Ik hoef geen rekening te houden met schooltijden, het brengen en halen van de kinderen naar school.

Peuter speelgoed gastouderopvang Huize Roezemoes

 
 
Wat is heb jij kinderen te bieden?
Ik wil de kinderen een plek bieden waar ze zich in alle rust en eigenheid kunnen ontwikkelen tot een uniek en vrij mens. Ieder kind moet de kans krijgen om te zijn wie hij of zij is. Mijn streven is dat een kind zich bij mij net zo op zijn gemak voelt als thuis. Ik ben van mening dat kinderen zich alleen kunnen ontwikkelen wanneer ze in een omgeving zijn waarin ze zich veilig en gewenst voelen. Het is mijn bedoeling de kinderen zoveel mogelijk echte ervaringen mee te geven. Door vrij te spelen, veel buiten te zijn (vies worden mag!) en te kliederen kunnen kinderen spelenderwijs ontdekken en leren.

Welke voorzieningen zijn aanwezig?
Ons huis is een fijn huis met voldoende speelruimte en gezellige speelhoekjes. Ook is er een omheinde tuin met een schommel, glijbaan, speelhuisje en zandbak om in te spelen. Voor de kinderen is er een eigen slaapruimte.

Peuters knutselen Grijpskerk gastouderopvang Huize Roezemoes

 
 
Als je drie woorden mag zeggen, wat vind je dan de belangrijkste voor een kind om zich goed te kunnen ontwikkelen?
Veiligheid, Geborgenheid en Autonomie.

Waar is Huize Roezemoes online te vinden?
Website

Gastouderopvang Huize Roezemoes Grijpskerk, Hennie Luyendijk, gastouder


Terug

Onze website maakt gebruik van cookies (Google Analytics en Social Media). Als u doorgaat met het gebruik van deze website, of als u klikt op "Accepteren", gaat u akkoord met ons Cookie en Privacybeleid.   Meer informatie ❯

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten