• Social Media

Gastouderopvang de Vrolijke Vlinder – Sebaldeburen – Wanda Hansma

Date: maart 4, 2022 Author: adminSpectra Categories: Gastouders voorstellen

 

Gastouder sebaldeburen de Vrolijke Vlinder

Gastouder Wanda over haar gastouderopvang

Jouw naam

Mijn naam is Wanda en mijn opvang heet gastouderopvang de Vrolijke Vlinder.

Heb je kinderen, partner, dieren?

Ik ben getrouwd en heb 3 zoons uit 2010, 2012 en 2015. Zij vinden het heel leuk dat ik gastouder ben, ze zijn er ook mee opgegroeid. De oudste is heel betrokken bij de kinderen, ze hebben echt een band.
We hebben konijnen en kippen. We aaien samen de konijnen en soms mogen ze los, de kippen ook. De kinderen mogen mee helpen met de verzorging. Samen gaan we kijken of er weer een ei is gelegd.

Waar staat gastouderopvang de Vrolijke Vlinder?

Gastouderopvang De Vrolijke Vlinder is in Sebaldeburen. Ik woon in een ruime 2 onder 1 kap woning met mooi uitzicht op de weilanden, heel rustgevend. Af en toe lopen er schapen, dan heb ik daar met de kinderen gesprekjes over, of we pakken een stukje wol en voelen hoe dat voelt of we gaan er mee knutselen.

Gastouder Sebaldeburen kinderen spelen inZicht

Kinderen spelen bij gastouder Wanda in Sebaldeburen

Wat voor ervaring en hobby’s heb je?

Ik ben gastouder sinds 2010 in mijn eigen huis. Daarvoor was ik gastouder aan huis. Ik heb Zorg en Welzijn gedaan. Ik hou zelf van paardrijden, koken en bakken.

Waarom ben je gastouder geworden?

Kinderen zijn zo ondernemend, daar hou ik van. Ik wilde kinderen een fijne plek bieden, waar ze dit ondernemende kunnen uiten. Een veilige plek om de wereld te ontdekken. Bovendien is het een baan, waarbij mijn eigen kinderen thuis konden blijven en die genieten ervan.

Buiten spelen gastouder Sebaldeburen

Buiten spelen bij gastouder De Vrolijke Vlinder

Wat is je doelgroep; 0-4, 0-12 of 4-12

Ik vang alle leeftijden op. Ik haal op dit moment kinderen van de Jan Kuyperschool in Grootegast en uit Lutjegast.

Wat is heb jij kinderen te bieden in Sebaldeburen?

Ze mogen bij mij ontdekken wat ze leuk vinden, ze mogen zich ontwikkelen op hun manier.
Ik ben geduldig, lief, zorgzaam en betrokken.

Ik heb een duidelijk dagritme, met vaste tafelmomenten. Het kan soms anders lopen en dat is ook niet erg, ik ben ook flexibel. Als een baby bijvoorbeeld eerst aandacht nodig heeft, dan gaat dat voor.

Welke voorzieningen zijn aanwezig bij de Vrolijke Vlinder?

Ik heb een ruime woonkamer om lekker op de vloer te spelen, met blokken, duplo, het keukentje, of met de poppen. We spelen heel veel buiten met tractors en fietsjes, in de zandbak en met stoepkrijt. Er is een glijbaan en een trampoline (dan ben ik er altijd bij).

Ik heb een overdekte veranda, dus als het regent, kunnen we wel een frisse neus halen en daar lekker spelen.

Ik hou veel van knutselen, er is allerlei materiaal, vooral met de seizoenen werken, daar hou ik van. We maken vogelhuisje gemaakt of ik bak en kook met de kinderen. Ook met de kleineren, er is altijd wel een taakje die ze kunnen doen. Cup cakes, koekjes, pannenkoeken, wentelteefjes.

Als je drie woorden mag zeggen, wat vind je dan de belangrijkste voor een kind om zich goed te kunnen ontwikkelen?

Rust, uitdaging bieden en liefde.

de Vrolijke Vlinder gastouderopvang bij GOB inZicht

 


Terug

Onze website maakt gebruik van cookies (Google Analytics en Social Media). Als u doorgaat met het gebruik van deze website, of als u klikt op "Accepteren", gaat u akkoord met ons Cookie en Privacybeleid.   Meer informatie ❯

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten