• Social Media

Gastouderopvang Bij Harma – Aduard – Harma Kuipers

Date: januari 14, 2021 Author: adminSpectra Categories: Gastouders voorstellen

 

Welkom gastouderopvang bij Harma Groningen Westerkwartier

Gastouder Harma over haar kinderopvang

Jouw naam
Mijn naam is Harma Kuipers-Hoeksema

Jouw bedrijfsnaam
Mijn gastouderopvang heet; Gastouderopvang Bij Harma.

Heb je kinderen, partner, dieren?
Ik ben getrouwd met Chris Kuipers, samen hebben wij 2 kinderen. De oudste is Fay van 6 en de jongste is Levy van 4. Wij hebben geen huisdieren.

Waar woon je
Wij wonen aan de rand van Aduard, aan de Nijlandsingel.

Gastouderopvang bij Harma Westerkwartier loopfiets glijbaan schommel

 
 
Wat voor ervaring en hobby’s heb je?
Na de middelbare school heb ik de opleiding sociaal pedagogisch werk gedaan. Hierna ben ik verder gaan studeren en heb ik de studie pedagogiek afgerond. Door de opleidingen heb ik zowel ervaring als kennis opgedaan en heb ik heel lang in de kinderopvang gewerkt met verschillende leeftijden.
In die jaren heb ik verschillende cursussen kunnen doen zoals; VVE Piramide, Tink en natuurlijk de verplichte EHBO cursus.

Waarom ben je gastouder geworden?
Ik heb altijd graag met kinderen gewerkt en eigenlijk ook altijd gedaan.
De combinatie van thuis zijn voor mijn eigen kinderen en kunnen werken met andere kinderen maakt dat ik er voor heb gekozen om gastouder te worden.

Gastouderopvang bij Harma  Aduard peuter keuken

 
 
Wat is je doelgroep; 0-4, 0-12 of 4-12
Mijn doelgroep is; kinderen van 0 – 4 jaar oud.

Wat is heb jij kinderen te bieden?
Wat ik de kinderen die ik opvang wil bieden zijn zoveel verschillende dingen;
Structuur, rust, veiligheid en vertrouwen, maar ook uitdaging, jezelf zijn, vies mogen worden, de wereld ontdekken, bewegen, normen waarden, basis vaardigheden, samen spelen, maar ook zelfstandig spelen. Kinderen moeten zich kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo en ik ben er om de juiste tools aan te reiken.

Welke voorzieningen zijn aanwezig?
Elk kind kan en mag zichzelf zijn en daarvoor zijn hier de mogelijkheden. Van speelgoed dat past bij de verschillende leeftijden tot lekker knus aan tafel bezig zijn of spelen en ontdekken in de grote tuin. Hier kan je schommels vinden, een glijbaan, een zandbak, fietsjes, trekkertjes een speelhuisje, stoepkrijt, water speelgoed. Genoeg te beleven en te ontdekken!

Ook vind ik het leuk om op ontdekking te gaan buiten die tuin. Als de mogelijkheid er is, is het leuk om de natuur in te gaan of een speeltuin te bezoeken. We kunnen lopend, maar ik heb ook een bakfiets waar de kinderen veilig in vervoerd kunnen worden. Zo kunnen we net een beetje verder de wijde wereld in.

Kinderopvang bij Harma speelgoed boerderij Westerkwartier

 
 
Als je drie woorden mag zeggen, wat vind je dan de belangrijkste voor een kind om zich goed te kunnen ontwikkelen?
Veilig, vertrouwd en geborgenheid.

Waar is Gastouderopvang bij Harma online te vinden?
Maak ook kennis met Gastouderopvang Bij Harma op Facebook.

Gastouderopvang bij Harma Aduard Westerkwartier


Terug

Onze website maakt gebruik van cookies (Google Analytics en Social Media). Als u doorgaat met het gebruik van deze website, of als u klikt op "Accepteren", gaat u akkoord met ons Cookie en Privacybeleid.   Meer informatie ❯

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten